Koelbox-elektrische-koelbox-koelbox-12v-koelbox-action-koelbox-elektrisch-koelbox-auto-koelbox-blokker-elektrische-koelbox-action

Top 10: Beste koelbox van 2024! [+ Reviews & tips]

Ben je op zoek naar de beste koelbox voor jullie vakantie, dagje uit of werk? Zeker op warme zomerdagen is een koelbox eigenlijk onmisbaar! Zo hou je eten en drinken lekker koel tijdens een dagje strand, een lange autorit, een dagje weg, op de camping, in de auto of tijdens je werk. Op internet zie je aardig wat verschillende soorten koelboxen, maar wat is eigenlijk de beste koelbox voor jou?


Om er achter te komen wat de beste koelbox is, zijn we een uitgebreid onderzoek gestart. Zo hebben we dagenlang tientallen koelboxen met elkaar vergeleken, hebben reviews gecheckt en zijn nagegaan waar je het beste een koelbox kan kopen. Dit scheelt jouw uren lang uitzoeken, waardoor je veel tijd bespaart, terwijl je eenvoudig  de beste keus voor jullie nieuwe koelbox kan maken!

Top 10 beste koelboxen:

1. Tristar KB-7526 koelbox (beste koelbox dagje weg)
2. Campingaz Powerbox Plus (beste koelbox voor in auto)
3. Mobicool MB40 (beste elektrische koelbox + vriesbox in één)
4. Campingaz Isotherm koelbox (beste goedkope koelbox)
5. Mobicool ME24 AC/DC (beste koelbox camper/caravan en boot)
6. Dometic CFX3 25 (beste koelbox vrachtwagen)
7. Mobicool ME27 AC/DC (beste koelbox extra dikke isolatielaag)
8. Dometic CFX3 35 compressor koelbox (beste koelbox met app)
9. Koelrugzak Ice Compact (beste koelrugzak)
10. Brisby 4 laags koeltas (beste trendy koeltas)

De beste koelbox van dit moment is de Tristar KB-7526 koelbox. Het is een stevige elektrische koelbox van 26 liter, die het eten en drinken goed koel houdt, terwijl het geluid te verwaarlozen is en met de beste prijs-kwaliteit verhouding.


We vinden het wel belangrijk dat je zelf ook kijkt of deze koelbox het beste bij jullie past. Bekijk alle voor- en nadelen hieronder...👇

"Een goede koelbox zorgt voor lekker gekoeld eten en drinken op warme dagen!"

Koelbox-elektrische-koelbox-koelbox-12v-koelbox-action-koelbox-elektrisch-koelbox-auto-koelbox-blokker-elektrische-koelbox-action

Nr. 1: Tristar KB-7526 koelbox

Cijfer: 9,8

Dit is de winnaar! De  Tristar KB-7526 koelbox vinden wij de beste koelbox die je op dit moment aan kan schaffen. Het is een robuuste koelbox die je niet alleen kan gebruiken om te koelen, maar ook om te verwarmen (max. 65°C). Daarnaast is het geluid tijdens het koelen met 47 dB minimaal. Op de ecostand, die je ’s nachts of als het niet zo warm is, kunt gebruiken, is er slechts 37dB hoorbaar.

Een voordeel van deze koelbox is dat je hem tijdens de zomer mee kan nemen om je eten en/of drinken te koelen en in de winter om warme gerechten warm te houden! Het is daarom een multifunctionele en licht gewicht koelbox die je makkelijk in de auto, camper of caravan mee kan nemen. De Tristar KB-7526 koelbox weegt slechts 4,6 kg!

Een ander voordeel is dat je deze kan gebruiken op zowel 12V (sigarettenaansteker) en op het elektriciteitsnet 230V. Het snoer kun je netjes opbergen in het speciale snoeropbergsysteem. Het deksel is volledig afneembaar wat erg handig is op sommige momenten. 


Wat zit er in de doos:
Koelbox + 12V DV plug + 230V plug + Handleiding


Onze conclusie:
Zoals aangegeven vinden wij de Tristar KB-7526 koelbox de beste koelbox die op dit moment verkrijgbaar is. We zijn erg enthousiast over deze Tristar koelbox, omdat deze niet alleen kan koelen, maar ook kan verwarmen tot max. 65°C. Daarnaast is hij ook licht in gewicht, dus makkelijk mee te nemen. Hij maakt tijdens de aansluiting op het stroom relatief weinig geluid, wat bij de meeste andere koelboxen echt meer is! Ergens anders tref je niet snel zo'n koelbox tegen deze prijs.

Review gebruiker:
"Ik werk als koerier en rijd alleen op het buitenland. Ik heb deze koelbox aangeschaft om op lange ritten toch wat eten en drinken lekker koel te houden. Ben inmiddels een paar keer met de koelbox op pad geweest en hij werkt prima. Stop de proviand er wel vanuit de koelkast in en doe er ook nog wat koelelementen bij, het blijft dan prima gekoeld. Sterker het komt er koeler uit dan dat ik het er in gestopt heb. Dankzij de 220v aansluiting kan ik hem bij een overnachting ook aansluiten in een hotelkamer. Geluid valt te verwaarlozen. Ik ben er zeer tevreden over." - Bekijk op Bol.com


Voordelen:

 • Thermo-Elektrisch koelbox.
 • Licht van gewicht 4,6 kg.
 • Compleet met 12V en 230V plug.
 • Makkelijk schoon te maken. 
 • Te gebruiken in auto, camper, caravan, thuis, vrachtwagen.
 • Koelt en verwarmt(!) 
 • Maakt weinig geluid!

Nadelen:

 1. Condensvorming in de koelbox bij gebruik koelelementen.


Waar verkrijgbaar?
Bij Bol.com (bekijk prijs)

💡Filmpje:
Tristar KB-7532 koelbox

Wij hebben de Tristar KB-7532 getest. De Tristar KB-7526 is een wat kleiner model. 

Beste-Koelbox-elektrische-koelbox-koelbox-12v-koelbox-action-koelbox-elektrisch-koelbox-auto-koelbox-blokker-elektrische-koelbox-action

Nr. 2: Campingaz Powerbox Plus

Cijfer: 9,5

Ben je op zoek naar een vrij grote koelbox voor een grotere groep? De beste koelbox is dan de Campingaz Powerbox Plus. Dit is een koelbox met 36 liter (10x 1,5 liter flessen) inhoud. Is robuust en stevig en koelt tot 22° koeler dan de omgevingstemperatuur. De koelbox heeft een 12V kabel (voor gebruik in de auto). Optioneel is een 230V kabel  los aan te schaffen.


Een voordeel van deze elektrische koelbox is de extra stille ventilator. Deze maakt maximaal een geluid van 39dB, wat laag is. Stel je voor dat je deze elektrische koelbox 's nachts aan hebt staan in een tent, camper of caravan, dan wordt je er niet wakker van.

Een ander voordeel is het extra dikke Polyurethane materiaal waar deze koelbox van gemaakt is. Dit zorgt er niet alleen voor dat hij zeer intensief gebruikt kan worden, maar ook dat de koelbox nog uren lang (na het afkoppelen van stroom) nog koel blijft! Het PU materiaal is makkelijk schoon te maken en de binnenkant  van de koelbox gaat schimmelvorming en nare luchtjes tegen.


De koelbox weegt vrij weinig met zijn 4,8 kg en is daardoor makkelijk mee te nemen!


Wat zit er in de doos:
Koelbox + 12V stekker (voor gebruik in auto) 


Onze conclusie:
De Campingaz Powerbox Plus is een robuuste koelbox die geschikt is voor gezinnen of grotere groepen. Daarnaast kan deze elektrische koelbox tegen een stootje dankzij het stevige PU materiaal en gaat daarnaast schimmelvorming en nare luchtjes tegen. Hij weegt relatief weinig met zijn 4,8 kg. Het geluid is maximaal 39 dB wat niet veel is voor een elektrische koelbox.

Voordelen:

 • Thermo-elektrische koelbox.
 • Licht van gewicht 4,8 kg.
 • Met 12V plug (optioneel 230V plug).
 • Makkelijk schoon te maken. 
 • Schimmelwerend.
 • Te gebruiken in auto, camper, caravan, thuis, vrachtwagen.
 • Maakt weinig geluid.
 • Niet duur in aanschaf.

Nadelen:

 1. Condensvorming in de koelbox bij gebruik koelelementen.


Waar verkrijgbaar?
Bij Bol.com (bekijk prijs) of Bootman.nl (bekijk prijs)

💡Filmpje:
Campingaz Powerbox Plus koelbox

Beste-Koelbox-elektrische-koelbox-koelbox-12v-koelbox-action-koelbox-elektrisch-koelbox-auto-koelbox-blokker-elektrische-koelbox-action

Nr. 3: Mobicool MB40 koelbox

Cijfer: 9,3

Ben je op zoek naar een koelbox en vriesbox in één? De beste keus is dan de Mobicool MB40 koelbox. Dit is een koelbox met 38 liter inhoud en daardoor groter dan de hiervoor genoemde elektrische koelboxen. Deze koelbox kun je niet alleen gebruiken om te koelen, maar ook om te vriezen ( +10 en -15 graden). Wat zeker op warme zomerdagen of op vakantie ideaal kan zijn!

Een voordeel van deze Mobicool MB40 koelbox is dat hij erg ruim is, zodat je aardig wat eten/drinken kan koelen of kan vriezen en je er zeker van bent dat je bij 32°C omgevingstemperatuur nog steeds verzekerd bent van een koel drankje of bevroren eten. Dit maakt deze Mobicool MB40 koelbox erg geschikt voor feestjes en BBQ's met meerdere personen.

Een ander voordeel is dat de koelbox wordt geleverd met zowel een 12 volt autolader als een 230 volt stekker. Zo kan je de koel-/vriesbox ook op de camping of thuis laten koelen of vriezen. De koelbox is ondanks het gewicht van 21 kg toch nog goed op te tillen en te verplaatsen. 


Wat zit er in de doos:
Koelbox + 12V stekker (voor gebruik in auto) + 230 volt stekker


Onze conclusie:
De Mobicool MB40 koelbox en vriesbox is ideaal als je ook met een hoge omgevingstemperatuur van boven de 30°C een koel drankje of gekoeld eten wilt hebben. Wij zijn dan ook erg enthousiast over deze koel- en vriesbox in één. De koelbox is groter dan andere koelboxen waardoor er ook meer eten/drinken in meegenomen kan worden, al is het wel een zwaardere koelbox. Andere gebruikers zijn dan ook zeer blij met deze Mobicool MB40 koelbox.

Voordelen:

 • Koelbox en vriesbox in één (+10 en -15 graden). 
 • Met 12V en 230V stekker.
 • Eenvoudig schoon te maken. 
 • Ruime koelbox van 38 liter.
 • Ook geschikt voor feestjes of op de camping.

Nadelen:

 1. Zwaarder dan andere koelboxen al is de koelbox nog wel handzaam om te verplaatsen.


Waar verkrijgbaar?
Bij Bol.com (bekijk prijs) of Coolblue.nl (bekijk prijs)

💡Filmpje:
Mobicool MB40 koelbox

Beste-Koelbox-elektrische-koelbox-koelbox-12v-koelbox-action-koelbox-elektrisch-koelbox-auto-koelbox-blokker-elektrische-koelbox-action

Nr. 4: Campingaz Isotherm koelbox

Cijfer: 9,0

Ben je op zoek naar een goedkope koelbox? Dan is de beste koelbox de Campingaz Isotherm. Het is een eenvoudige, degelijke koelbox met weinig poespas. Dankzij koelelementen houd je zeker 11x 0.5 liter flesjes tot wel 20,5 uur koud. Het is een stevige PU koelbox die tot wel 250 kg kan hebben.

Een voordeel is de hangvaten die gelijktijdig functioneren als vergrendeling van het deksel bij het optillen van de koelbox. Zo weet je altijd zeker dat de koelbox goed dicht zit.

Deze Campingaz Isotherm koelbox is gemaakt van PU materiaal dat makkelijk schoon te maken is. Daarnaast is de koelbox voorzien van een geïntegreerde afvoer zodat eventueel schoonmaakwater snel weg kan lopen en er geen overtollig vocht in de koelbox achterblijft.

De koelbox weegt erg weinig met zijn 2,1 kg en is daardoor makkelijk mee te nemen tijdens een dagje weg naar het bos of strand, maar ook in de auto of naar de camping.


Onze conclusie:
Deze Campingaz Isotherm koelbox is een goedkope koelbox die doet wat hij moet doen: koelen... het kost iets meer tijd en voorbereiding om de koelbox koel te krijgen, omdat je minimaal een dag voordien de koelelementen in de vriezer moet leggen en het eten/drinken dat je mee wilt nemen in de koelbox in de koelkast te leggen of zetten, om het juiste effect op de dag van gebruik te krijgen. Ondanks die voorbereiding is het een fijne koelbox die je eten en drinken koel houdt.

Review gebruiker:
"Dit merk is gewoon de nummer 1 op het gebied van koelboxen. Het is fijn met deze warme dagen een koelbox die niet zo zwaar is mee te kunnen nemen. En ja hij doet wat hij beloofd, hij houdt alles koel." - Bekijk op Bol.com


Voordelen:

 • Passieve koelbox.
 • Koelen d.m.v. koelelementen. 
 • Licht van gewicht 2,1 kg.
 • Makkelijk schoon te maken. 
 • Robuust en zeer degelijk.
 • Niet duur in aanschaf.

Nadelen:

 1. Kan niet elektrisch koelen.


Waar voordelig verkrijgbaar?
Bij Bol.com (bekijk prijs) of Amazon.nl (bekijk prijs

💡Filmpje:
Campingaz Isotherm koelbox

Beste-Koelbox-elektrische-koelbox-koelbox-12v-koelbox-action-koelbox-elektrisch-koelbox-auto-koelbox-blokker-elektrische-koelbox-action

Nr. 5: Mobicool ME24 AC/DC koelbox

Cijfer: 9,0

Ben je op zoek naar een koelbox voor je caravan, camper of boot? Dan is de beste koelbox de Mobicool ME24 AC/DC koelbox. Dit is een 23 liter koelbox die slechts 4 kg weegt. Het is een elektrische koelbox die start met koelen als hij aangesloten wordt op een 12 volt autostekker of 230 volt stopcontact. Het is een ideale koelbox om mee te nemen tijdens een dagje weg of op vakantie.

Een voordeel is dat de koelbox lekker snel koud wordt en dankzij de dikke isolatielaag blijft de inhoud van de koelbox lang koud, zelfs in de zon. Al is het raadzaam om een koelbox, als het kan, altijd in de schaduw neer te zetten. Ideaal dus om je eten en/of drinken lang koel te houden. 


Deze Mobicool ME24 AC/DC koelbox heeft een inhoud van 23 liter. Dat betekend dat je er ca. 33 blikjes van 330 milliliter in kwijt kan.  We hebben gekeken tot hoever deze koelbox kan koelen ten opzichte van de omgevingstemperatuur, dat is maximaal 18 graden.

Een nadeel kan zijn dat de ventilator van deze thermo-elektrische koelbox  constant een zoemend geluid maakt. Niet iedereen vind dit even prettig, al hoeft dit niet altijd storend te zijn.

Onze conclusie:
Voor het gebruik in de caravan, camper of boot is de Mobicool ME24 AC/DC koelbox een aanrader. Het is een ruime en fijne elektrische koelbox die heel wat blikjes kan bergen. Hij start niet alleen direct met koelen en is snel koud als je hem aansluit op 12V of 230V, maar houd het eten en/of drinken ook lekker lang koud dankzij de dikke isolatielaag. Ideaal voor vakantie, op het water, tijdens een dagje weg of tijdens een BBQ.

Review gebruiker:
"Deze koelbox is zijn geld dubbel en dwars waard. Wordt snel koud, zeker op de hoogste stand voordat er spullen inzitten, blijft heel goed koel, zelfs in de zon. Makkelijk om schoon te maken en de autostekker is ook fijn." - Bekijk op CoolBlue.nl


Voordelen:

 • Thermo-elektrische koelbox.
 • Ideaal voor in de camper, caravan en boot.
 • Koelt snel als deze aangesloten wordt op stroom.
 • Makkelijk schoon te maken. 
 • Degelijke koelbox.
 • Voordelige koelbox.

Nadelen:

 1. Ventilator maakt geluid tijdens koelen.


Waar voordelig verkrijgbaar?
Bij Bol.com (bekijk prijs) of Coolblue.nl (bekijk prijs)

💡Filmpje:
Mobicool ME24 AC/DC koelbox

Bekijk beste prijs
bij Coolblue.nl
Beste-Koelbox-elektrische-koelbox-koelbox-12v-koelbox-action-koelbox-elektrisch-koelbox-auto-koelbox-blokker-elektrische-koelbox-action

Nr. 6: Dometic CFX3 25 koelbox

Cijfer: 9,0

Ben je op zoek naar een koelbox voor de vrachtwagen of op de camping? Dan is de beste koelbox de Dometic CFX3 25 koelbox. Met deze koelbox kan je producten koelen en vriezen. Ook kan je deze koelbox aansluiten op een zonnepaneel, netspanning of 12V lader. Daarnaast kan je dankzij de CFX3 app de koelbox ook op afstand instellen en kan je altijd de prestaties bekijken.

Een voordeel van deze koelbox is dat je de temperatuur in kan stellen tussen de -22 en 20 graden Celsius. Dit kan je doen via het waterdichte scherm of de handige CFX3 app. Met de app bedien je de koelbox niet alleen op afstand, je krijgt ook een melding als de deksel te lang open staat.

Een ander voordeel is dat de koelbox in meerdere groottes verkrijgbaar is. Zo kan je kiezen uit 23 liter, 32 liter, 40 liter, 46 liter of nog groter. Daarnaast heeft deze koelbox een functie om je telefoon via een USB-aansluiting op te laden. Je betaalt wat, maar krijgt er ook veel luxe voor terug!

De prijs ligt wel hoger dan bij andere koelboxen, al krijg je er wel heel veel gemak voor terug!

Onze conclusie:
De Dometic CFX3 25 koelbox is een luxe, handige koelbox en vriesbox in één. Hou je van gemak, dan is dit een ideale koelbox omdat hij via een app op afstand bediend kan worden. Zo kun je vanaf thuis je koelbox alvast 'aan' zetten. Daarnaast kun je de koelbox aansluiten op een zonnepaneel, 12V (in auto, camper of vrachtauto) of 230V (thuis of op de camping). Je kan op deze koelbox zelfs je mobiele telefoon opladen via een USB-poort.

Review gebruiker:
"Echt fantastisch voor een lange campeer vakantie, ben je met de caravan met voortent of camper. Is dit product echt ideaal. Bijna 75 liter invriezen en koelkast. 1 kant is een echte bierkist geworden. Lekker koud biertje bij +30 graden. Andere koelkasten/koelbozen (hebben we gehad) halen het niet bij deze Dometic." - Bekijk op CoolBlue.nl


Voordelen:

 • Luxe elektrische koelbox.
 • Ideaal voor in de camper, caravan, auto of vrachtauto.
 • Koelt snel als deze aangesloten wordt op stroom.
 • Via de app op afstand 'aan' of 'uit' te zetten. 
 • Aan te sluiten op 12V, 230V of zonnepaneel.
 • USB-aansluiting om telefoon op te laden.
 • Verkrijgbaar in diverse formaten.
 • Maakt zeer weinig geluid.

Nadelen:

 1. Prijs is hoger dan de meeste andere koelboxen. 


Waar verkrijgbaar?
Bij Coolblue.nl (bekijk prijs) of Bol.com (bekijk prijs

💡Filmpje:
Dometic CFX3 25 koelbox

Beste-Koelbox-elektrische-koelbox-koelbox-12v-koelbox-action-koelbox-elektrisch-koelbox-auto-koelbox-blokker-elektrische-koelbox-action

Nr. 7: Mobicool ME27 AC/DC koelbox

Cijfer: 9,0

Ben je op zoek naar een koelbox die lang koud blijft? Dan is de beste koelbox de Mobicool ME27  AC/DC koelbox. Dit is een 26 liter koelbox die slechts 4,3 kg weegt. Het is een elektrische koelbox die start met koelen als hij aangesloten wordt op een 12 volt autostekker of 230 volt stopcontact. Het is een ideale koelbox om mee te nemen tijdens een dagje weg of op vakantie.

Een voordeel is dat de koelbox lekker snel koud wordt. Dit komt door het dubbele ventilatiesysteem en de extra dikke isolatielaag. Zelfs bij gebruik in de zon blijft de inhoud van de koelbox lang koud. Al raden we je aan om de koelbox altijd in de schaduw neer te zetten, als je die mogelijkheid hebt. 


Deze Mobicool ME24 AC/DC koelbox heeft een inhoud van 26 liter. Dat betekend dat je er ca. 42 blikjes van 330 milliliter of 6 grote 1,5 liter flessen in kwijt kan. Met de handgreep die deze koelbox heeft vergrendel je het deksel waardoor er geen koude lucht ontsnapt tijdens het vervoer.

Een nadeel kan zijn dat de ventilator van deze thermo-elektrische koelbox constant een zoemend geluid maakt als hij aangesloten is. Niet iedereen stoort zich hieraan, al kan het een nadeel zijn.

Onze conclusie:
Voor het gebruik tijdens een dagje strand, vakantietrip of in de caravan, camper of auto is de Mobicool ME27 AC/DC koelbox met extra dikke isolatielaag ideaal. Het is een ruime en fijne elektrische koelbox waar je heel wat blikjes of flessen in kwijt kan. Sluit je de koelbox eenmaal op 12V (in auto of camper) of 230 V aan, dan is hij snel koud. Dankzij de dikke isolatielaag blijft de inhoud van je koelbox lang koud wat ideaal is bij meer dan 30 graden omgevingstemperatuur.

Review gebruiker:
"Deze koelbox is zijn geld dubbel en dwars waard. Wordt snel koud, zeker op de hoogste stand voordat er spullen inzitten, blijft heel goed koel, zelfs in de zon. Makkelijk om schoon te maken en de autostekker is ook fijn." - Bekijk op CoolBlue.nl


Voordelen:

 • Thermo-elektrische koelbox.
 • Ideaal voor in de camper, caravan en boot.
 • Met extra dikke isolatielaag.
 • Koelt snel als deze aangesloten wordt op stroom.
 • Makkelijk schoon te maken. 
 • Degelijke koelbox.
 • Voordelige koelbox.

Nadelen:

 1. Ventilator maakt geluid tijdens koelen.


Waar verkrijgbaar?
Bij Bol.com (bekijk prijs) of Coolblue.nl (bekijk prijs)

💡Filmpje:
Mobicool ME27 AC/DC koelbox

Beste-Koelbox-elektrische-koelbox-koelbox-12v-koelbox-action-koelbox-elektrisch-koelbox-auto-koelbox-blokker-elektrische-koelbox-action

Nr. 8: Dometic CFX3 35 compressor koelbox

Cijfer: 8,9

Ben je op zoek naar een koelbox die je op afstand kan bedienen? De beste koelbox is dan de Dometic CFX3 35 of één van de andere Dometic CFX koelboxen. Deze koelboxen is super snel koud en kun je via een handige CFX3 app op afstand bedienen en instellen tussen de -22 en 20 graden. 

Een voordeel van deze Dometic koelbox is dat je kan koelen en vriezen. Zo kan je tijdens lange ritten of op de camping ook producten invriezen wat erg handig kan zijn. Daarnaast is de koelbox aan te sluiten op een zonnepaneel, netspanning of een 12V lader.  

Een ander voordeel is dat je met de app die deze Dometic CFX3 35 koelbox heeft, een melding krijgt wanneer het deksel langere tijd openstaat. Zo voorkom je onnodige energieverspilling en het ontdooien en/of afkoelen van producten tijdens warme zomerdagen. 

Een Dometic CFX koelbox is verkrijgbaar met verschillende inhoud. Zo heb je de keus uit een kooelbox van 23 liter, 32 liter, 40 liter, 46 liter of nog groter. De prijs voor een Dometic koelbox is wel wat hoger dan bij andere koelboxen, maar dankzij alle luxe en gemak die je krijgt bij het kopen van deze koelbox is het de prijs zeker waard!

Onze conclusie:
De Dometic CFX3 35 koelbox is handige, luxe koelbox en vriesbox in één. Ga je voor gemak, dan is dit een ideale koelbox. Zo is hij op afstand te bedienen met een handige app, zodat je deze koelbox altijd kan bedienen. Het design ziet er prachtig uit en bij gebruik zal je merken dat hij zijn geld dubbel en dwars waard is. 

Review gebruiker:
"Lang getwijfeld tussen deze koelkast, de Mestic of een goedkope compressor koelbox van Aliexpress. Maar uiteindelijk in de winkel vergeleken en toch voor de Dometic gegaan. Conclusie: is het nodig voor een paar weken op de camping, nee zeker niet. Is het voor mij waard, absoluut wel. De kwaliteit, gemak en snel koude drankjes maken het het waard. - Bekijk op CoolBlue.nl

Voordelen:

 • Op afstand bedienbare koelbox (via app).
 • Super snel koud als deze aangesloten wordt op stroom.
 • Ideaal voor in de camper, caravan, auto of vrachtauto.
 • Aan te sluiten op 12V, 230V of zonnepaneel.
 • USB-aansluiting om telefoon op te laden.
 • Verkrijgbaar in diverse formaten.
 • Maakt zeer weinig geluid.

Nadelen:

 1. Prijs is hoger dan de meeste andere koelboxen. 


Waar verkrijgbaar?
Bij Coolblue.nl (bekijk prijs) of Bol.com (bekijk prijs)

💡Filmpje: 
Dometic CFX3 35 koelbox

Beste-Koelbox-elektrische-koelbox-koelbox-12v-koelbox-action-koelbox-elektrisch-koelbox-auto-koelbox-blokker-elektrische-koelbox-action

Nr. 9: Koelrugzak Ice Compact 

Cijfer: 8,0

Ben je op zoek naar een goede koelrugzak voor wandeltochten? De beste keus is dan de Koelrugzak Ice Compact met een inhoud van 20 liter, zodat je jouw eten en drinken 7 uur lang koel kan houden zonder het gebruik van koelelementen. 

Een voordeel is dat deze koelrugzak Ice Compact uitgebreid is getest bij een omgevingstemperatuur van 32°C. Zonder koelelementen is de rugzak tot de helft gevuld. De tijd die de etenswaren, vanuit de koelkast ca. 5°C , er over deden om op een temperatuur van 15°C te bereiken is 7 uur. Bij het toevoegen van 1,2 kg ijs is de opwarmtijd van van 5°C naar 15°C in dezelfde omstandigheden 10 uur.

De inhoud van de rugzak is 20 liter, waardoor hij geschikt is voor eten en drinken van 2 tot 4 personen. Ook heeft deze koelrugtas een handig systeem in de tas, zodat je flessen rechtop kan houden tijdens het wandelen. Een ritsvak zorgt ervoor dat je wat spullen zoals je portefeuille, sleutels, camera op kan bergen tijdens het gebruik van de koelrugtas.

Onze conclusie:
De koelrugtas Ice Compact is een handige rugtas bij wandeltochten tijdens een dagje weg of als je op vakantie bent. Zo hoef je geen koelbox mee te dragen, maar kun je de rugtas makkelijk op je rug dragen. Doordat het koele eten en drinken zo lang lekker koel blijft, ben je op een warme dag verzekerd van een lekker koel drankje of etenswaren tijdens jullie dagje weg!

Review gebruiker:
"Koelt goed, blijft lang koud - Bekijk op Decathlon.nl

Voordelen:

 • Houdt kou lang vast.
 • Handig tijdens dagje weg of wandeltochten.
 • Ruime inhoud voor 2-4 personen.
 • Handig flessensysteem in rugzak.
 • Handige opbergvakjes.
 • Betaalbaar.

Nadelen:

 1. Niet elektrisch te koelen.


Waar verkrijgbaar?
Bij Decathlon.nl (bekijk prijs) of Bol.com (bekijk prijs)

Beste-Koelbox-elektrische-koelbox-koelbox-12v-koelbox-action-koelbox-elektrisch-koelbox-auto-koelbox-blokker-elektrische-koelbox-action

Nr. 10: Brisby 4-laags koeltas

Cijfer: 8,0

De Brisby 4-laags koeltas is de ultieme metgezel voor al je avonturen, of je nu een picknick in het park hebt, een dagje naar het strand gaat of onderweg bent naar een lange roadtrip. Met zijn innovatieve ontwerp en hoogwaardige materialen houdt deze koeltas je eten en drinken heerlijk koel, zodat je altijd kunt genieten van een verfrissende traktatie, waar je ook bent.


Een pluspunt is de uitzonderlijke koelprestaties. De Brisby koeltas is voorzien van vier lagen geïsoleerd materiaal, waardoor hij uitstekende koelprestaties levert. Of je nu bevroren lekkernijen, koude dranken of verse salades meeneemt, deze koeltas houdt alles op de juiste temperatuur, zelfs op warme zomerdagen.


Daarnaast is deze Brisby koeltas Ruim en veelzijdig. Met een royale capaciteit van vier lagen biedt de Brisby koeltas voldoende ruimte om al je favoriete snacks, maaltijden en drankjes op te bergen. De verschillende lagen zorgen voor een georganiseerde opslag, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot je items zonder alles overhoop te hoeven halen.


Een ander pluspunt is de duurzaamheid en kwaliteit van deze koeltas. Hij is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid garanderen en bestand zijn tegen dagelijks gebruik. Het is een stevige koeltas die je eten en drinken beschermt tijdens het gebruik.


Een ander pluspunt is dat deze koeltas gemakkelijk mee te nemen is. Met de verstelbare schouderriem en de handvatten aan de bovenkant is het meenemen van de Brisby koeltas een fluitje van een cent. Of je nu je handen vrij wilt hebben of de koeltas liever draagt, beide opties zijn comfortabel en erg handig.


Als laatste willen we nog even de extra opbergmogelijkheden benadrukken. Naast de hoofdopslagruimte is de koeltas ook voorzien van externe vakken waarin je kleine benodigdheden zoals servetten, bestek, flessenopeners en snacks kunt opbergen. Op deze manier heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik, zonder dat je naar andere tassen hoeft te zoeken.


Onze conclusie:

Met de Brisby 4-laags koeltas kun je altijd genieten van koele en smakelijke traktaties, waar je ook naartoe gaat. Dankzij zijn uitzonderlijke koelprestaties, ruime opslagmogelijkheden en duurzame ontwerp is deze koeltas de perfecte metgezel voor elke buitenshuisactiviteit. Dus pak je favoriete snacks, vul de koeltas en ga op pad om nieuwe avonturen te beleven, wetende dat je eten en drinken heerlijk koel blijven met de Brisby koeltas!


Review gebruiker:
"Handige en mooie koeltas wat ik nu elke dag meeneem naar kantoor. Past meer in dan ik dacht en heeft m’n eten/drinken de hele dag koel gehouden. Stevig materiaal maar ziet er ook fashionable en toch zakelijk uit. Ga nu ook de 7 liter halen! Heel blij ermee! "- Bekijk op Bol.nl

Voordelen:

 • Houdt kou lang vast.
 • Handig tijdens dagje weg of wandeltochten.
 • Ruime inhoud voor 2-4 personen.
 • Handig flessensysteem in rugzak.
 • Handige opbergvakjes.
 • Betaalbaar.

Nadelen:

 1. Niet elektrisch te koelen.


Waar verkrijgbaar?
Bij Amazon.nl (bekijk prijs) of Bol.com (bekijk prijs)

Waar op letten bij het kopen van een koelbox? + EXTRA TIPS!

1. Aansluiting koelbox

Er zijn verschillende types koelboxen, daar zullen we straks nog uitgebreid op terugkomen. Zo zijn er tegenwoordig ook elektrische koelboxen die je aan kan sluiten op het elektrisch. Zo zijn er elektrische koelboxen die je aan kan sluiten op 230 volt (thuis), maar ook op 12 volt of 24 volt (bijvoorbeeld op de camping, auto of vrachtwagen). Daarnaast zijn er koelboxen die werken op gas en kun je aansluiten op een gasfles.

Tegenwoordig hebben vrijwel alle elektrische koelboxen meerdere aansluitmogelijkheden, zodat je de koelbox niet alleen op de camping, maar ook in de auto of thuis kan gebruiken. Heb je geen mogelijkheid om de koelbox op het elektriciteit aan te sluiten, dan kun je altijd wat koelelementen in de koelbox stoppen om zo je producten toch koel te kunnen houden.  

Beste-Koelbox-elektrische-koelbox-koelbox-12v-koelbox-action-koelbox-elektrisch-koelbox-auto-koelbox-blokker-elektrische-koelbox-action

2. Inhoud koelbox

Een veel gestelde vraag is: Welke inhoud kan ik het beste kiezen voor mijn koelbox? Als eerste tip kunnen we dan al meegeven dat je dit het beste kan bepalen aan de hand van de producten die je, in de koelbox, mee zou willen nemen.

 Zo kun je in een koelbox van 20 liter ongeveer 6 flessen van 1,5 liter kwijt.

Aan de hand van deze informatie zou je na kunnen gaan voor hoeveel personen je drinken en/of eten wilt meenemen en wat echt gekoeld moet blijven. Ga je een dagje weg naar het bos of het strand, dan zou je er voor kunnen kiezen om een koelbox in een bolderkar mee te nemen, dan hoef je niet te tillen. 

Beste-bolderkar-bolderkar-opvouwbaar-bolderkar-action-bolderkar-luchtbanden-bolderkar-decathlon-bolderkar-met-zitjes-bolderkar-met-duwstang-bolderkar-met-dakje

3. Koelcapaciteit

Om je producten koel te houden, koelt de koelbox je producten ten opzichte van de omgevingstemperatuur. Het komt erop neer dat bij een hoge omgevingstemperatuur de koelbox ook meer moet koelen.

Daarom is het belangrijk dat je goed kijkt naar de mogelijkheden die de koelbox heeft om te koelen. Vaak is dit beperkt tot een paar graden lager dan de omgevingstemperatuur. Het beste is om een koelbox te nemen die ten opzichte van de omgevingstemperatuur veel kan koelen. Zo blijven je producten ook bij 30+ graden heerlijk koel! 

4. Warmhouden producten

Wil je in de winter je koelbox het liefst ook gebruiken om je producten warm te houden, dan zijn er ook koelboxen met een warmhoud-functie. Op deze manier kun je bijvoorbeeld soep, warme maaltijden of worstjes meenemen, terwijl de koelbox de producten warm houdt.

Welke verschillende soorten koelboxen zijn er? 👇

1. Koeltas:

Wie kent de koeltas niet? Een koeltas heeft een geïsoleerde binnenkant. De producten blijven koel dankzij koelelementen die je los in de tas stopt. Zo houdt een koeltas met koelelementen je eten en/of drinken meerdere uren koel. Het is ideaal als je met weinig personen bent en niet al te veel eten en/of drinken mee wilt nemen. Een trendy en betaalbare koeltas is de Brisby 4 laags geïsoleerde koeltas - bekijk de koeltas hier >>

Voordelen koeltas:

 • Goedkoop
 • Makkelijk mee te nemen.
 • Geschikt voor blikjes/flesjes.
 • Geen stroom nodig.
 • Maakt geen geluid tijdens het koelhouden.

Nadelen koeltas:

 1. Je kunt niet heel veel eten en/of drinken meenemen.
 2. Minder stevig dan een koelbox.
 3. Het eten/drinken blijft minder lang koel.   

2. Passieve koelbox 

De passieve koelbox kennen we eigenlijk allemaal wel. Dit is een koelbox met geïsoleerde binnenkant en is steviger dan de koeltas die we kennen. Een passieve koelbox is eenvoudig in gebruik. Zo zorg je dat je voordien wat koelelementen in de vriezer hebt liggen, die je vervolgens op de dag van het gebruik in de koelbox legt. Zo houd je het eten en/of drinken tot een hele dag koel.

Een goede en voordelige koelbox is in dit geval de Campingaz Isotherm Extreme Koelbox.

Voordelen:

 • Voordelig in aanschaf.
 • Stevig en robuust.
 • Je kan aardig wat eten/drinken meenemen.
 • Koelt tot ca. 17 uur met koelelementen.
 • Geen stroom nodig.
 • Maakt geen geluid.

Nadelen:

 1. Je hebt losse koelelementen nodig.
 2. Het eten/drinken blijft minder lang koel dan bij een elektrische koelbox.

Wil je alle producten in de koelbox langere tijd kunnen koelen, zoals bijvoorbeeld tijdens een autorit, dan kun je beter kiezen voor een elektrische koelbox. We zullen je nu precies vertellen wat een elektrische koelbox precies is en welke voor- en nadelen deze heeft 👇

3. Elektrische koelbox

Een koelbox die je tegenwoordig vaak ziet en ideaal is voor een dagje weg, tijdens een lange rit in de auto of in de tent op de camping; is de elektrische koelbox. De elektrische koelboxen werken vrijwel allemaal op zowel 230 of 12 volt.  Dit maakt een elektrische koelbox ideaal voor gebruik in de auto. Zeker tijdens een langere autorit en/of op vakantie. Je kan deze koelbox eenvoudig inpluggen in de sigarettenaansteker in de auto, terwijl de koelbox al het eten/drinken koelt.

Een zeer stille koelbox is de Tristar KB-7526 Koelbox. Deze kan koelen tot 18 á 20ºC onder de omgevingstemperatuur, wat je voor de voedselveiligheid (bij max. 25ºC omgevingstemperatuur) op zijn minst nodig hebt.

Voordelen:

 • Ideaal voor gebruik in de auto of camper.
 • Werkt op zowel 230V als 12V.
 • Koelt bij aansluiting op stroom continue. 
 • Licht van gewicht. 
 • Betaalbaar.


Nadelen:

 1. Afhankelijk van de omgevingstemperatuur.
 2. Beperkt plaats voor eten/drinken.


Bij een omgevingstemperatuur boven de 25ºC kun je beter een absorptie- en compressor koelbox kiezen.
We zullen je hieronder dan ook precies uitleggen wat een absorptie koelbox is. 👇

4. Absorptie koelbox:

Wellicht heb je nog nooit van een absorptie koelbox gehoord… Geen nood! We leggen je precies uit wat dit voor koelbox is. Een absorptie koelbox kun je overal gebruiken dankzij de mogelijkheid om hem op zowel 12V, 24V of 120V of gas aan te sluiten.

Wel zul je altijd de achterkant van de koelbox vrij moeten houden zodat de warme lucht uit de koelbox weg kan. Ook is het belangrijk om de koelbox op een vlakke ondergrond te zetten. Een absorptie koelbox koelt zelf (zonder koelelementen) tot 30ºC ten opzichte van de omgevingstemperatuur. De beste  absorptie koelbox van dit moment is de Dometic Combicool ACX3 40 koelbox. 


Voordelen:
 • Maakt weinig geluid.
 • Koelt zelf (zonder koelelementen) tot 25ºC ten opzichte van de omgevingstemperatuur.

Nadelen:
 1. Stroomverbruik relatief hoog.

5.Compressor koelbox: 

Een compressor koelbox kan koelen en vriezen en is ideaal voor in de auto, in de caravan of in de vrachtwagen. Hij is te gebruiken op 12V, 24V of 230V. De compressor koelbox koelt volledig zelf (zonder koelelementen) op een constante temperatuur.

Een compressor koelbox is voorzien van een compressor die ervoor zorgt dat je, ongeacht hoe warm het is, de temperatuur kunt bereiken die je wilt hebben. De omgevingstemperatuur heeft dus geen invloed op de temperatuur in de koelbox.

Voordelen:

 • Niet afhankelijk van de omgevingstemperatuur.
 • Koelt en vriest.
 • Vrij laag stroomverbruik.


Nadelen:

 1. Geluid is hoorbaar.
 2. Aanschaf is duurder. 

Wat is een goede elektrische koelbox?

Er zijn heel wat elektrische koelboxen op de markt, maar wat is een goede elektrische koelbox? Wat ons betreft is dit een koelbox die bij warme zomerdagen het eten/drinken goed koelt, weinig weegt en weinig geluid maakt als deze aan de stroom gekoppeld is.  

Uit ons onderzoek komt naar voren dat de Tristar KB-7532 Koelbox niet alleen flink kan koelen, maar ook kan verwarmen tot maximaal 65° C. Bovendien is de koelbox zowel in de auto op 12V te gebruiken, als op elektriciteit op 230V. Bij een omgevingstemperatuur van 30 ºC koelt de koelbox tot ca. 10 ºC. Zo ben je er niet alleen van verzekerd dat je tijdens een dagje weg, op vakantie of tijdens je werk gekoeld eten/drinken bij je hebt, maar is deze koelbox ook in de winter te gebruiken om eten warm te houden!

Daarnaast weegt deze Tristar elektrische koelbox slechts 3,8 kg bij een inhoud van 20 liter en een gewicht van slechts 4,6 kg bij een inhoud van 26 liter. Wat geluid betreft is dit een relatief stille koelbox (slechts 47 dB), alhoewel de koelbox nog steeds hoorbaar is, is het geluid een stuk aangenamer dan bij vergelijkbare elektrische koelboxen. Ook andere gebruikers zijn zeer lovend over het geluid van deze koelbox!

Klant review Tristar KB-7532 koelbox:
"Koelt goed zolang het maar geen 40 graden is buiten dan hou je de inhoud wel aardig koel moet ik zeggen voor de rest maakt de koelbox heel weinig lawaai
Alleen de handvat had wel iets langer gekund om te trekken. Een prima koelbox."

Tristar KB-7526 koelbox

  Een degelijke koelbox van zeer goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Hij kan zowel koelen als verwarmen tot 65 graden. Deze koelbox is dus geschikt voor zomer en winter!

  Voordelen:
  • Thermo-Elektrisch koelbox.
  • Licht van gewicht 4,6 kg.
  • Compleet met 12V en 230V plug.
  • Makkelijk schoon te maken. 
  • Te gebruiken in auto, camper, caravan, thuis, vrachtwagen.
  • Koelt en verwarmt(!) 
  • Maakt weinig geluid!

  Nadelen:

  1. Condensvorming in de koelbox bij gebruik koelelementen.

Hoe lang blijft een koelbox koud?

Een koelbox met koelelementen kan het eten/drinken tot wel 17 uur koel houden. Verder hangt het van meerdere factoren af. We geven je hier enkele tips…

Tip 1: Leg je eten/drinken een dag voordien in de koelkast. Zo zijn de producten al koud voordat het de koelbox in gaat en blijft het op de dag zelf langer koud.

Tip 2: Leg bevroren koelelementen in de koelbox. Op deze manier houdt je het eten/drinken extra koel. Let er wel op dat je de koelelementen op tijd in de vriezer legt (of altijd in de vriezer hebt liggen) zodat je ze kan gebruiken op het moment dat het nodig is.

Tip 3: Sluit het deksel van de koelbox goed af. Heb je de koelbox gevuld? Let er dan goed op dat je het deksel goed sluit. Zit het deksel niet goed op de koelbox dan komt er warmte binnen en zal alles veel sneller afkoelen.

Tip 4: Open de koelbox alleen als het nodig is. Wil je zoveel mogelijk kou in de koelbox houden, dan is het aan te raden om de koelbox alleen te openen als het nodig is. Door de warme lucht die naar binnen komt tijdens het openen van de koelbox zal alles veel sneller afkoelen. Goed afsluiten is dus belangrijk om het eten/drinken zo lang mogelijk koel te houden

Tip 5: Zet de koelbox op een schaduwrijke plek. Dit spreekt eigenlijk voor zich. In de warme zon koelt ook een koelbox sneller af. Zet de koelbox dus op een schaduwrijke plek, zodat het eten/drinken langer koud blijft!

Welk onderhoud heeft een koelbox nodig?

Heeft je koelbox licht vuil of vlekken, dan kun je dit schoonmaken met water en een mild schoonmaakmiddel. Zijn de vlekken lastig weg te poetsen, dan kun je proberen om ze weg te krijgen met een verdunde oplossing van zuiveringszout en water. Zorg er wel voor dat je de koelbox na het reinigen goed uitspoelt met water en maak hem daarna droog met een doek. Heeft de koelbox een aftapplug, zorg er dan voor dat deze tijdens de opslag altijd openstaat, zodat achtergebleven vocht kan verdampen.

Is een onderdeel van de koelbox kapot, dan is bij sommige fabrikanten losse onderdelen verkrijgbaar om de koelbox weer te repareren. Informeer hiernaar bij de partij waar je jouw koelbox hebt gekocht!

Hoe vervelende geurtjes uit de koelbox halen?

Het beste is om te voorkomen dat er akelige geurtjes in de koelbox komen. Dat kan bijvoorbeeld voorkomen worden door eten altijd verpakt in de koelbox te leggen en de koelbox, na gebruik, direct met een sopje te reinigen. Als je de koelbox na het reinigen goed laat luchten (deksel open) dan hebben vervelende geurtjes weinig kans.

Werkt bovenstaande niet... dan kun je geurabsorbeerders gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld vanille extract, kattenbakvulling of houtskool zijn. Laat dit in een gesloten koelbox enkele dagen staan.

En als echt niets helpt… gebruik dan een mengsel van bleek en water. Het is niet milieuvriendelijk en kan zelfs gevaarlijk zijn bij te weinig ventilatie. Pas dit dus alleen toe op een plek waar voldoende ventilatie is (bijvoorbeeld buiten).

Hoe maak je dit mengsel?
Maak het mengsel van 1 / 5 deel bleek en 4 / 5 deel water. Doe het in een plantenspuit en spuit een dunne laag aan de binnenkant van de koelbox. Laat de koelbox met het mengsel 8 uur lang geopend staan en spuit dan nog een keer een laagje van het bleekwater mengsel aan de binnenkant van de koelbox. Herhaal dit 2 tot 3 dagen als het nodig is. Doe dit niet als je koelbox voorzien is van een antibacteriële beschermlaag aan de binnenkant! Er is namelijk kans dat deze door bleek wordt aangetast. Zorg voordien altijd dat je na bent gegaan of jouw koelbox deze antibacteriële laag heeft!

💡Bonus: EXTRA TIP...

De meeste elektrische koelboxen hebben zo’n 8-24 uur nodig om volledig gekoeld te raken.
Je kunt er dan ook het beste voor zorgen dat je de koelbox een dag voor vertrek al aanzet, zodat hij kan koelen.
Zet je er vervolgens koude etenswaren en/of drinken in, dan hoeft de koelbox onderweg minder hard te werken!

Kortom…
Wat is de beste koelbox voor jou?

Met ons onderzoek en alle bovenstaande informatie + tips hebben we geprobeerd om jouw zo objectief en goed mogelijk te informeren over de beste koelboxen van dit moment. Je vind hierboven dan ook alles wat je moet weten voordat je een koelbox aanschaft.

We hopen dat je wat hebt gehad aan alle informatie en geven je hier nog even kort een samenvatting van de beste koelbox voor verschillende doeleinden:

✅ De beste koelbox voor een dagje weg: Tristar KB-7526 koelbox.

✅ De beste koelbox voor in de auto: Campingaz Powerbox Plus

✅ De beste koelbox voor camper/caravan en boot: Mobicool ME24 AC/DC

✅ De beste koelbox voor in de vrachtwagen: Dometic CFX3 25

✅ De beste elektrische koelbox + vriesbox in één: Mobicool MB40

Top 3 beste koelboxen:

Beste-Koelbox-elektrische-koelbox-koelbox-12v-koelbox-action-koelbox-elektrisch-koelbox-auto-koelbox-blokker-elektrische-koelbox-action

Tristar KB-7526 koelbox

Beste-Koelbox-elektrische-koelbox-koelbox-12v-koelbox-action-koelbox-elektrisch-koelbox-auto-koelbox-blokker-elektrische-koelbox-action

Campingaz Powerbox Plus koelbox

Beste-Koelbox-elektrische-koelbox-koelbox-12v-koelbox-action-koelbox-elektrisch-koelbox-auto-koelbox-blokker-elektrische-koelbox-action

Mobicool MB40 koelbox + vriesbox

Handig voor bij de koelbox:

Beste-Koelbox-elektrische-koelbox-koelbox-12v-koelbox-action-koelbox-elektrisch-koelbox-auto-koelbox-blokker-elektrische-koelbox-action

Koelelementen

Beste-Koelbox-elektrische-koelbox-koelbox-12v-koelbox-action-koelbox-elektrisch-koelbox-auto-koelbox-blokker-elektrische-koelbox-action

Tristar KB-7985 Omvormer

Beste-Koelbox-elektrische-koelbox-koelbox-12v-koelbox-action-koelbox-elektrisch-koelbox-auto-koelbox-blokker-elektrische-koelbox-action

Schoonmaakdoekjes

Meest gestelde vragen


Wat is de beste koelbox van dit moment?
Op dit moment is de beste koelbox de Tristart KB-7526 koelbox. Dit is een zeer stevige elektrische koelbox met 26 liter inhoud (6 flessen 1,5 liter), die het eten en drinken goed koel houdt, terwijl het geluid te verwaarlozen is en met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Wat is de beste goedkope koelbox?
Zoek je een goedkope koelbox dan is de beste keus de Campingaz Isotherm koelbox. Het is een eenvoudige, degelijke koelbox met weinig poespas. Dankzij koelelementen houd je zeker 11x 0.5 liter flesjes tot wel 20,5 uur koud. Het is een stevige PU koelbox die tot wel 250 kg kan hebben.

Wat is de beste koelbox met compressor?
 Zoek je een koelbox met compressor, dan kan je het beste kiezen voor de Mobicool MB40 koelbox. Deze koelbox met compressor kun je niet alleen gebruiken om te koelen, maar ook om te vriezen ( +10 en -15 graden). Wat zeker op warme zomerdagen of op vakantie ideaal kan zijn!

Wat is de beste koelbox zonder stroom?
Wil je een koelbox zonder stroom dan kan je kiezen voor een koelbox passief zoals de Campingaz Isotherm koelbox of voor een populaire koeltas zoals de Koelrugzak Ice Compact. Op die manier kan je het eten en drinken koel houden tijdens warme dagen. Bekijk de koelbox hier >>

Wat is de beste koelbox passief?
Een passieve koelbox kennen we allemaal. Wil je geen poespas met elektriciteit dan kun je het beste kiezen voor een passieve koelbox met koelelementen. De beste keus voor een koelbox passief is de Campingaz Isotherm koelbox. Deze passieve koelbox weegt erg weinig met zijn 2,1 kg en is daardoor makkelijk mee te nemen tijdens een dagje weg naar het bos of strand, maar ook in de auto of naar de camping.


Wat is de beste elektrische koelbox?
De beste elektrische koelbox van dit  moment is de Tristart KB-7526 koelbox. Het is een zeer stevige elektrische koelbox met 26 liter inhoud (6 flessen 1,5 liter). Het eten en drinken wordt lekker koel gehouden tijdens warme zomerdagen. Het geluid dat deze koelbox maakt is te  verwaarlozen. Wat ons betreft is dit de koelbox met de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Wat is de beste koelbox 12V?
Zoek je een koelbox 12V? De Tristar KB-7532 koelbox vinden wij de beste koelbox 12V die je op dit moment aan kan schaffen. Het is een zeer stevige koelbox, die makkelijk mee te nemen is en die je niet alleen kan gebruiken om te koelen, maar ook om te verwarmen (max. 65°C). Bekijk de koelbox hier >>

Wat is de beste koelbox voor het strand?
De beste koelbox voor het strand hangt af van je wensen; wil je de koelbox thuis en onderweg in de auto elektrisch kunnen koelen, dan is de beste keus de Tristar KB-7526 koelbox. Heeft jouw voorkeur liever een passieve koelbox waarmee je eten en drinken koelhoud doormiddel van koelelementen, dan is de beste koelbox voor het strand de Campingaz Isotherm passieve koelbox.

Wat kost een koelbox?
De prijs voor een koelbox varieert van ca. € 20,- tot ruim € 1200,-. Bekijk hier de verschillende modellen.

Waar kan ik het beste een koelbox kopen?
Uit ons onderzoek komt naar voren dat je het beste een koelbox kan kopen bij Bol.com, Coolblue, Decathlon, Amazon of Bever.